Loading Events

Past Events

Events Search and Views Navigation

Event Views Navigation

February 2019

#worldspayday

February 26, 2019

Ndërkombëtarisht ekziston një ditë e veprimit në promovimin e sterilizimit të kafshëve shoqëruese, maceve të komunitetit dhe qenve të pastrehë e po ashtu shpëtimin e jetëve të kafshëve. Dita Botërore e Sterilizimit

Find out more »
+ Export Events